שלום לכולם,
המוכר בסאפורה המליץ לי על המכונה הזו :
http://www.sapore.co.il/Vibiemme_%D7%A9 ... D7%AA.aspx
לאחר שלא היה לו במלאי אוסקר.
חיפשתי פה מידע עליה, מצאתי אבל על אחיותיה הגדולות (ג'וניור וסופר)
הסתכלתי באתר יצרן , היא נראית בסדר יש לה מחליף חום לכאורה.
מישהו מכיר ? המחיר ה"זול" שלה יחסית למכונת E61 מעורר חשד.
חסרונות \ יתרונות ?
יכולות אספרסו והקצפה \ עמידות \ זריזות במוכנות לעבודה ?
תודה
VBM domobar
כפיר , אני מסתכל באתר של היצרן
http://vbmespresso.com/en/products.php?id=1#
למה הוא רושם HX ?
תראה גם במפרט של הדוד :
http://vbmespresso.com/en/products-prof ... rg=boiler1
http://vbmespresso.com/en/products.php?id=1#
למה הוא רושם HX ?
תראה גם במפרט של הדוד :
http://vbmespresso.com/en/products-prof ... rg=boiler1
קפה רות ? יש לו אתר או רק טלפון חוגה ומספר בדפי זהב ?
סרקתי קצת פה אני מניח שאתם מתכוונים לאקספובר הזו - http://expobaraustralia.com.au/index/mo ... duct_id/81#
?
מה מחירה היום בארץ ?
ומה יתרונותיה חסרונותיה לעומת האוסקר ?
תודה
סרקתי קצת פה אני מניח שאתם מתכוונים לאקספובר הזו - http://expobaraustralia.com.au/index/mo ... duct_id/81#
?
מה מחירה היום בארץ ?
ומה יתרונותיה חסרונותיה לעומת האוסקר ?
תודה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4726
- הצטרף: ינואר 2010
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
המחיר שלה סביב 4000+ מע״מ.
היתרונות שלה שראש המכונה תואם e61, יש לה opv ושובר ואקום שאין באוסקר וזה אומר לחץ קבוע בחליטה שאפשר לכייל ואפשרות להדליק מראש את המכונה עם טיימר בלי לנקז אדים בזמן החימום.
יש לה גם ברז מים חמים שמאפשר לך להוציא מים מהדוד למשקאות נוספים וגם לרענן את המים בתוכו, באוסקר המים כמעט ולא מוחלפים.
עיצובית לדעתי האקספובר מעט יותר נאה מהאוסקר.
יש לה דגם נוסף יקר ב500 שקלים עם כפתורי דוזינג אוטומטיים במקום הפעלה/כיבוי של המשאבה.
תבדוק לגביה מול רוני, זכור לי שאזל המלאי שלהן לפני מספר חודשים אבל ידוע לי שיש לו משלוח בדרך ואולי הוא הביא מספר יחידות.
אופציה שניה לייבא Bezzera bz10, מכונה מצויינת שנראית טוב משתיהן ומנפקת קפה מעולה.
אפשר לייבא מאירופה, לה גונדולה אופציה טובה ומומלצת, אפשר לקבל גם מקרלו הנחה קטנה.
אחרי קיזוז vat ומשלוח לישראל העלות הכוללת מסתכמת סביב 5000 (8000 מחיר רשמי בארץ).
היתרונות שלה שראש המכונה תואם e61, יש לה opv ושובר ואקום שאין באוסקר וזה אומר לחץ קבוע בחליטה שאפשר לכייל ואפשרות להדליק מראש את המכונה עם טיימר בלי לנקז אדים בזמן החימום.
יש לה גם ברז מים חמים שמאפשר לך להוציא מים מהדוד למשקאות נוספים וגם לרענן את המים בתוכו, באוסקר המים כמעט ולא מוחלפים.
עיצובית לדעתי האקספובר מעט יותר נאה מהאוסקר.
יש לה דגם נוסף יקר ב500 שקלים עם כפתורי דוזינג אוטומטיים במקום הפעלה/כיבוי של המשאבה.
תבדוק לגביה מול רוני, זכור לי שאזל המלאי שלהן לפני מספר חודשים אבל ידוע לי שיש לו משלוח בדרך ואולי הוא הביא מספר יחידות.
אופציה שניה לייבא Bezzera bz10, מכונה מצויינת שנראית טוב משתיהן ומנפקת קפה מעולה.
אפשר לייבא מאירופה, לה גונדולה אופציה טובה ומומלצת, אפשר לקבל גם מקרלו הנחה קטנה.
אחרי קיזוז vat ומשלוח לישראל העלות הכוללת מסתכמת סביב 5000 (8000 מחיר רשמי בארץ).
תודה חברים, אני חוזר אחורה בייאוש -
לאחר דין ודיבורים עם האשה (לא יודע למה הסמל הזה השתרבב לפה) אין אישור לחריגה ומצד שני נפתח טיימר אחורה או שאני מחליט או ששבוע הבא היא הולכת לחנות וקונה מה שנראה לה הכי טוב (= יפה). מכונה אוטומטית של נספרסו עושה לה את זה כי "אפילו אהרוני אמר שזה אספרסו איכותי"
4500 מכונה עם מטחנה וגם זה על הקסקס.
בהנחה ואני יושב על מצליח להוריד מוכרים קרוב למינימום האפשרי, ובהנחה ואין לי הרבה זמן בבוקר לפני שאני והיא תופסים רכבת , ובהנחה וצריך הקצפה חזקה לשני קפוצ'ינו רצופים בבוקר אבל לאו דווקא רצופים בערב ובהנחה ואין הרבה סבלנות ועדינות לצד הנשי במשפחה שלפעמים תופס עצמאות ועושה דברים בעצמו.
מה אתם ממליצים
להלן מה חשבתי ולמה פסלתי :
1. אסקסו בייסיק - מרחק קצר בין פיית המזיגה לכוס, אין שסתום תלת והדוד קטן מדיי להקצפה רצופה של שתי כוסות קפוצ'ינו לא קטנות.
2. אסקסו דרים \ סטיל - דרים מאד דומה לבייסיק ולא מעניין אותי אישית עיצוב. סטיל קצת יותר חזקה אבל עדיין צעצועית ואם כבר עדיף סילביה.
3. סילביה - יציבות טמפרטורה והקושי של אנשים להוציא שוטים רצופים. אין לי עניין לפתח מיומנות ובעוד שנה להוציא את השוט הראשון המוצלח שלי.
4. אז עברתי לאוסקר - ואז ירד לי ממנה אחרי החסרונות הנ"ל - שובר וואקום וOPV. לא ברור כמה הם נוראים החסרונות האלה , מה שבטוח אין עוד לאן לעלות.
אשמח לעוד עצות וחידודים ושבת שלום !
לאחר דין ודיבורים עם האשה (לא יודע למה הסמל הזה השתרבב לפה) אין אישור לחריגה ומצד שני נפתח טיימר אחורה או שאני מחליט או ששבוע הבא היא הולכת לחנות וקונה מה שנראה לה הכי טוב (= יפה). מכונה אוטומטית של נספרסו עושה לה את זה כי "אפילו אהרוני אמר שזה אספרסו איכותי"
4500 מכונה עם מטחנה וגם זה על הקסקס.
בהנחה ואני יושב על מצליח להוריד מוכרים קרוב למינימום האפשרי, ובהנחה ואין לי הרבה זמן בבוקר לפני שאני והיא תופסים רכבת , ובהנחה וצריך הקצפה חזקה לשני קפוצ'ינו רצופים בבוקר אבל לאו דווקא רצופים בערב ובהנחה ואין הרבה סבלנות ועדינות לצד הנשי במשפחה שלפעמים תופס עצמאות ועושה דברים בעצמו.
מה אתם ממליצים
להלן מה חשבתי ולמה פסלתי :
1. אסקסו בייסיק - מרחק קצר בין פיית המזיגה לכוס, אין שסתום תלת והדוד קטן מדיי להקצפה רצופה של שתי כוסות קפוצ'ינו לא קטנות.
2. אסקסו דרים \ סטיל - דרים מאד דומה לבייסיק ולא מעניין אותי אישית עיצוב. סטיל קצת יותר חזקה אבל עדיין צעצועית ואם כבר עדיף סילביה.
3. סילביה - יציבות טמפרטורה והקושי של אנשים להוציא שוטים רצופים. אין לי עניין לפתח מיומנות ובעוד שנה להוציא את השוט הראשון המוצלח שלי.
4. אז עברתי לאוסקר - ואז ירד לי ממנה אחרי החסרונות הנ"ל - שובר וואקום וOPV. לא ברור כמה הם נוראים החסרונות האלה , מה שבטוח אין עוד לאן לעלות.
אשמח לעוד עצות וחידודים ושבת שלום !
הבנתי שיש דיל של סטיל + מטחנת אסקסו ב 3800 ואם כן זה דיל מצוין. הסילביה קצת טובה יותר בקפה, יקרה יותר ופחות יפה ונוחה.
אם אתה מכין בעיקר אספרסו אז הדומובר אמורה להיות ממש טובה. היא בכל מקרה עדיפה גם על הסילביה וגם על האסקסו.
מחליף חום זה נוח משמעותית לשימוש שוטף אם אתה מכין בעיקר קפוצ'ינו.
כולן מכונות טובות, מאוד טובות, והמחירים משקפים את ההבדלים. לא תיפול בשום החלטה שתיקח.
אם אתה מכין בעיקר אספרסו אז הדומובר אמורה להיות ממש טובה. היא בכל מקרה עדיפה גם על הסילביה וגם על האסקסו.
מחליף חום זה נוח משמעותית לשימוש שוטף אם אתה מכין בעיקר קפוצ'ינו.
כולן מכונות טובות, מאוד טובות, והמחירים משקפים את ההבדלים. לא תיפול בשום החלטה שתיקח.
what's next?
אכן בעיקר קפוצ'ינו ובערב יהיה שימוש שוטף.
האסקסו סטיל , זה לא אסקסו בייסיק שהתחפשה לדרים ואז עברה ניתוח לשינוי מין ?
וברצינות - הסתכלתי במפרט , דיי דומות ודוד קטן להקצפה של קנקן חלב לשני אספרסו גדולים (~400 מ"ל) ? לא ?
גם ההמתנות בין חליטה להקצפה וחוזר החלילה.
(ולמען האמת כנראה שאין מכונה מושלמת אב לקשה מאד לקבל החלטה בלי למצוא את עצמי משתכנע שעשיתי טעות ועכשיו צריך להשתדרג. לא תהיה אפשרות להשתדרג)
האסקסו סטיל , זה לא אסקסו בייסיק שהתחפשה לדרים ואז עברה ניתוח לשינוי מין ?
וברצינות - הסתכלתי במפרט , דיי דומות ודוד קטן להקצפה של קנקן חלב לשני אספרסו גדולים (~400 מ"ל) ? לא ?
גם ההמתנות בין חליטה להקצפה וחוזר החלילה.
(ולמען האמת כנראה שאין מכונה מושלמת אב לקשה מאד לקבל החלטה בלי למצוא את עצמי משתכנע שעשיתי טעות ועכשיו צריך להשתדרג. לא תהיה אפשרות להשתדרג)
- shlomyga
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1399
- הצטרף: ינואר 2007
- מיקום: חדרה
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אם אתה שותה בעיקר משקאות על בסיס חלב קנה כבר עכשיו מכונה עם מחליף חוםpanko כתב:אכן בעיקר קפוצ'ינו ובערב יהיה שימוש שוטף.
האסקסו סטיל , זה לא אסקסו בייסיק שהתחפשה לדרים ואז עברה ניתוח לשינוי מין ?
וברצינות - הסתכלתי במפרט , דיי דומות ודוד קטן להקצפה של קנקן חלב לשני אספרסו גדולים (~400 מ"ל) ? לא ?
גם ההמתנות בין חליטה להקצפה וחוזר החלילה.
(ולמען האמת כנראה שאין מכונה מושלמת אב לקשה מאד לקבל החלטה בלי למצוא את עצמי משתכנע שעשיתי טעות ועכשיו צריך להשתדרג. לא תהיה אפשרות להשתדרג)...
אחרת תוך שנה תרצה לשדרג
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
panko כתב:
האסקסו סטיל , זה לא אסקסו בייסיק שהתחפשה לדרים ואז עברה ניתוח לשינוי מין ?
וברצינות - הסתכלתי במפרט , דיי דומות ודוד קטן להקצפה של קנקן חלב לשני אספרסו גדולים (~400 מ"ל) ? לא ?...
הרגת אותי עם המשפט הזה.
סחטיין על התיאור.
העבודה עם מחליף חום בהחלט נוחה יותר, על דוד יחיד בלי מחליף חום, כאשר רוצים להכין מספר כוסות של קפוצ'ינו.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com