מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


באיזה כלי אתם שומרים\מגישים את הבשר


עמוד 1 מתוך 2
עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
taoyossi (יוסי ביטון)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2006
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 5221

 #1  נשלח: ג' 20/05/2014 8:58
באיזה כלי אתם שומרים\מגישים את הבשר

עד עכשיו היינו משתמשים בסיר רגיל, קערת זכוכית וכו'

לאחרונה נחשפתי לסירים תרמיים וכו',
האם מישהו משתמש במשהו שאינו בנאלי להגשת הבשר לאחר צלייתו על המנגל ?

_________________
ההודעה הראשונה שלי באתר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #2  נשלח: ג' 20/05/2014 9:15

היום אגש לקנות, היבואן נמצא ליד הבית שלי בהוד השרון.
נראה לי מקריאה כפתרון מצויין לנושא המנגל
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
קרמריקה
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 17, 2005
הבעות תודה: 264
מספר הודעות: 4023

 #3  נשלח: ג' 20/05/2014 9:22

אני חושש שמה שיקרה לבשר מהגריל בסיר כזה זה אידוי והפיכתו למשהו רחוק ממרקם וטעם של בשר מהגריל, אבל כדאי לנסות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
taoyossi (יוסי ביטון)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2006
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 5221

 #4  נשלח: ג' 20/05/2014 9:25

קרמריקה כתב:
אני חושש שמה שיקרה לבשר מהגריל בסיר כזה זה אידוי והפיכתו למשהו רחוק ממרקם וטעם של בשר מהגריל, אבל כדאי לנסות.

אחת ההמלצות שראיתי בטלוויזה (ערוץ בישול) היה לתת לבשר מעט לנוח בתוך הסיר על מנת שיספוג את הנוזלים שלו חזרה....

_________________
ההודעה הראשונה שלי באתר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
et-phone-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Apr 19, 2009
הבעות תודה: 29
מספר הודעות: 470

 #5  נשלח: ג' 20/05/2014 9:26

בסיר מכוסה.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #6  נשלח: ג' 20/05/2014 9:27

יש לסיר מכסה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mrunderhill
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2009
הבעות תודה: 123
מספר הודעות: 2253

 #7  נשלח: ג' 20/05/2014 11:26

טיפ שקיבלתי ויישמתי - לעטוף אותו בנייר כסף.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #8  נשלח: ג' 20/05/2014 14:55

mrunderhill כתב:
טיפ שקיבלתי ויישמתי - לעטוף אותו בנייר כסף.

את מי לעטוף ? את כל הסיר ?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
mrunderhill
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2009
הבעות תודה: 123
מספר הודעות: 2253

 #9  נשלח: ג' 20/05/2014 14:58

לא, אני עוטף את הסטייקים המוכנים עצמם בנייר כסף. לכאורה זה שומר על הבשר עסיסי. לדעתי זה עובד
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #10  נשלח: ג' 20/05/2014 14:59

הבנתי . רכשתי היום סיר כזה, יש להם מבחר מסויים של גדלים ועיצובים.
נראה בהזדמנות שנעשה על האש איך הוא עובד.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
taoyossi (יוסי ביטון)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2006
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 5221

 #11  נשלח: ג' 20/05/2014 15:08

מה רכשת (קישור)....
_________________
ההודעה הראשונה שלי באתר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #12  נשלח: ג' 20/05/2014 15:31

לי התאים הדיפלומט 6 ליטר, 189 שח. הוא די גדול אולי מידי אבל ה 3.5 ליטר מעט קטן לטעמי.
בעקרון התכוונתי לרכוש שניים אחד לסטקים והשני לשאר אבל לא רציתי לצאת עם 310 שח לפני שאנסה אחד ולכן הלכתי על אחד גדול שאם לא אקנה נוסף הוא יספיק.
אני ממליץ להגיע פיזית אם מתאפשר כי קשה להתרשם מהאתר.
היתרון של הדיפלומט הוא הידית העליונה שמאפשרת אחיזה נוחה לכל הסיר.
כל השאר זה כבר עניין של עיצוב.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
taoyossi (יוסי ביטון)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2006
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 5221

 #13  נשלח: ג' 20/05/2014 15:38

תדווח בבקשה אם אתה מרוצה מהרעיון .....

בהצלחה (:

_________________
ההודעה הראשונה שלי באתר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 292
מספר הודעות: 3902

 #14  נשלח: ג' 20/05/2014 15:51

בשמחה. אם רק היתי נשוי לקרניבורית זה היה מקל אבל במצב הנוכחי יקח קצת זמן.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
taoyossi (יוסי ביטון)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Oct 18, 2006
הבעות תודה: 100
מספר הודעות: 5221

 #15  נשלח: ג' 20/05/2014 15:58

אצלנו זה 3 פעמים בשבוע בממוצע.....
_________________
ההודעה הראשונה שלי באתר
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד  1  |  2  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht