מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


המתכון להמבורגר המושלם


עמוד 1 מתוך 3
עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 
   פורומים > HT Home > גריל וצליה
מחבר הודעה
giladl (גלעד)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2011
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 964

 #1  נשלח: ג' 19/08/2014 11:35
המתכון להמבורגר המושלם

הי חברה,

חשבתי להתחיל שירשור כזה בו כל מי שרוצה יוכל לשתף ולהמליץ על המתכון המיוחד שלו.

אישית, ניסיתי כל מיניי שילובים של בשרים שונים, שומן כבש, תוספת חרדל לתערובת וכו...אבל עדיין משהו חסר ולא יוצא ממש כמו במסעדות הטובות.

אז קדימה, אם יש לכם את המתכון המנצח...שתפו כאן



(4) הבעות תודה: Mpro , MONI , שי-כ , netivi
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Mad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jul 28, 2006
הבעות תודה: 75
מספר הודעות: 441

 #2  נשלח: ג' 19/08/2014 17:47

אהבתי את הרעיון של השרשור.
אני מוסיף בצל שטוגן הרבה זמן על אש נמוכה, מוסיף טעם מתקתק + כמות קטנה של קטשופ +חרדל.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
BreezeNET (אבי כהן)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Apr 26, 2005

מיקום: פתח תקוה
הבעות תודה: 101
מספר הודעות: 1610

 #3  נשלח: ג' 19/08/2014 17:53

להוסיף כמות גדולה של בצל מקורמל (ע"י טיגון איטי במחבת) יחס כמעט 1:1 עם הבשר.
לקציצה עסיסית אני מוסיף רוטב BBQ של Hunt's , יש כאלו שמוסיפים מיונז
פרופיל | שלח הודעה | חפש
JEXY (יבגני גלפרין)
עוסק בתחום
עוסק בתחום

הצטרף בתאריך:
  Apr 25, 2009

מיקום: פתח תקווה
הבעות תודה: 630
מספר הודעות: 12241

 #4  נשלח: ג' 19/08/2014 23:07

מוזס...
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 71
מספר הודעות: 1669

 #5  נשלח: ד' 20/08/2014 1:55

90% אנטריקוט איכותי + 10% שומן כבש
מלח פלפל.

לדעתי כל השאר זה חיפוי על בשר נחות.

_________________
72o
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Shayosef (שי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Apr 07, 2007

מיקום: תל אביב
הבעות תודה: 254
מספר הודעות: 5888

 #6  נשלח: ד' 20/08/2014 7:51

בתור חולה המבורגרים אני ממתין למתכונים ושיטות מעניינות, לא רק עבור הקציצה, גם ללחמניות (בריוש וכו') ירקות והגשה...

בכלל אני מציע גם לציין מקומות טובים לאכול המבורגרים בארץ, עוד לא ניסיתי את המקום הבא , רק מקווה שנושא הניקיון טופל מאז כי הרעיון עצמו נראה טוב.

ביפבורגר של דיקסי, אחד הטובים

ארט של מוזס, לא מה שהיה פעם אבל נחמד.

דלישס בנמל, טעיםם

ברסרי, טעים ואיכותי

ויטרינה, שונה אך מומלץ

רוטשילד 12, המבורגר קטן אבל טעים (מבית היוצר של הברסרי)

אגדיר, פעם הייתי מכור לטעם, היום זה נחמד ולא יותר

וולפנייטס, סביר, למקרה חרום

חוות צוק בצפון תל אביב - טעים גדול ואיכותי

_________________
שי
(1) הבעות תודה: MONI
פרופיל | שלח הודעה | חפש
ziv_r (זיו)
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K


הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2005
הבעות תודה: 3981
מספר הודעות: 38232

 #7  נשלח: ד' 20/08/2014 9:48

ההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה במושבה העברית. בדרך כלל מגיעים למסעדה הזו לאכול סטייקים, אבל חשבתי לגוון.
הארומה של הבשר, הצורה בה הוא נימוח על הלשון, הלחות המושלמת שלו, הבשר הרגיש איכותי ואחיד מבחינת טחינה, הצלייה המושלמת - פשוט מעולה. אם נשווה את זה להמבורגר אחר כמו זה ביומנגס המפורסם, ההמבורגר של המושבה העברית הרבה יותר טוב.

אם נחזור לנושא השרשור, אף פעם לא יוצא לי לחזור על אותו מתכון של המבורגר. אני תמיד קונה את הבשר שבמבצע, שם המון שום ותבלינים ואוכל ללא תוספות את הבשר. הרבה פעמים יוצא לי לאכול 800-700 גרם של בשר טחון בארוחה.
(1) הבעות תודה: Shayosef
פרופיל | שלח הודעה | חפש
giladl (גלעד)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הצטרף בתאריך:
  Feb 22, 2011
הבעות תודה: 56
מספר הודעות: 964

 #8  נשלח: ד' 20/08/2014 9:50

shuali כתב:
מתכון להמבורגר מעולה אבל לא כשר

1 קילו בשר אסאדו טחון גס
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
1/2 כפית צילי גרוס
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
1 כפית חרדל דיזון
3 כפות פרמזן מגורר
קורט אגוז מוסקט


·נשמע מעניין, כמה שאלות:

1. אתה מטגן את הבצל?
2. פירורי לחם רגילים כמו של שניצל?
3. הביצה לא מעיבה על טעם הבשר? (הופך לקציצה)
פרופיל | שלח הודעה | חפש
molvy (משה לוי)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה


הצטרף בתאריך:
  Mar 16, 2010
הבעות תודה: 1053
מספר הודעות: 5963

 #9  נשלח: ד' 20/08/2014 10:30

אני עושה המון המבורגרים שזוכים לתשבחות מקיר לקיר

פרסמתי את המתכון בשרשור אחר באתר

http://www.hometheater.co.il/vp2110290#2110290

אשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו עשה
פרופיל | שלח הודעה | חפש
zovirax
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

הצטרף בתאריך:
  Feb 04, 2006
הבעות תודה: 250
מספר הודעות: 14701

 #10  נשלח: ד' 20/08/2014 10:58

Shayosef כתב:
בתור חולה המבורגרים אני ממתין למתכונים ושיטות מעניינות, לא רק עבור הקציצה, גם ללחמניות (בריוש וכו') ירקות והגשה...

בכלל אני מציע גם לציין מקומות טובים לאכול המבורגרים בארץ, עוד לא ניסיתי את המקום הבא , רק מקווה שנושא הניקיון טופל מאז כי הרעיון עצמו נראה טוב.

ביפבורגר של דיקסי, אחד הטובים

ארט של מוזס, לא מה שהיה פעם אבל נחמד.

דלישס בנמל, טעיםם

ברסרי, טעים ואיכותי

ויטרינה, שונה אך מומלץ

רוטשילד 12, המבורגר קטן אבל טעים (מבית היוצר של הברסרי)

אגדיר, פעם הייתי מכור לטעם, היום זה נחמד ולא יותר

וולפנייטס, סביר, למקרה חרום

חוות צוק בצפון תל אביב - טעים גדול ואיכותי


·
לא קיים המבורגר טוב יותר מברסרי!!!!
ושם אין גימיקים.
המבורגר לחמניה אמנטל וירקות
אני אוהב גרמולטה בצד
פרופיל | שלח הודעה | חפש
miko79 (עומר)
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jul 28, 2009

מיקום: אשקלון
הבעות תודה: 22
מספר הודעות: 1103

 #11  נשלח: ד' 20/08/2014 11:12
עד העצם אקספרס

המבורגר עלות/תועלת הכי טעים שאכלתי!!!

וההמבורגר הכי טעים שאכלתי היה בטיול ג'יפים בקייפ יורק באוסטרליה!!!
פרופיל | שלח הודעה | חפש
wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 14, 2009

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 189
מספר הודעות: 1912

 #12  נשלח: ד' 20/08/2014 11:34

ציינו למעלה כל מיני מקומות טובים.
וגם פחות.. אכלתי בעד העצם אקספרס ולא התלהבתי. גם הבורגר וגם הצ'יפס היו עשויים מדי. תוצאה של ילדים בני 17 שעובדים במקום ב2:00 בלילה.

ניסיתי כבר 3 פעמים מקום יחסית חדש בצומת ראשונים שנקרא הגראז' והבורגר שלהם מצוין וגם הדיל (60 שקל 24/7 עם צ'יפס ושליש בירה)
אהבתי במיוחד את הבורגר שבתערובת הבשר יש כבר גבינה.

וש"הביצה העלומה" הזו לא תבלבל את המוח, שאני חושב על המבורגר, זה אוכל שאמור להיות יחסית זול ובהתאם להשביע כמה שיותר, וכן! לנמנם אותך למוות אחרי זה
שאני ארצה לדגדג את הקיבה עם פיסה של 100 גרם בשר אני אזמין איזה קרפצ'ו.
(1) הבעות תודה: eitan-z
פרופיל | שלח הודעה | חפש
nadavrut
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jun 21, 2006

מיקום: מרכז
הבעות תודה: 16
מספר הודעות: 264

 #13  נשלח: ד' 20/08/2014 12:03
כל מה שרציתם לשאול על המבורגר בישראל ולא העזתם לשאול...

קהילת המבורגר ישראל

אזהרה...להכין מטפחות לניגוב הריר

_________________
YNWA
(3) הבעות תודה: Shayosef , giladl , MONI
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Elad8 (Elad A)
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

הצטרף בתאריך:
  Jan 11, 2006
הבעות תודה: 429
מספר הודעות: 6127

 #14  נשלח: ד' 20/08/2014 12:20

בהמבורגר שלי יש רק מלח ופלפל, אלו התוספות שעושות את ההבדל.
_________________
אלעד
פרופיל | שלח הודעה | חפש
Avi_h
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Jan 05, 2007

מיקום: כרמיאל
הבעות תודה: 71
מספר הודעות: 1669

 #15  נשלח: ד' 20/08/2014 16:18

shuali כתב:
תסלח לי אבל זה בולשיט, זה שמשהו טעים בצורת הכנה מסויימת לא אומר שאי אפשר לעשות אותו טעים יותר או טעים בצורה אחרת.

יש לך תפיסה מאוד משעממת אם זאת דעתך, מה גם שאני בטוח שאי שם יש המבורגרים שגם לך יהיו יותר טעימים מ "אנטריקוט טחון עם שומן כבש מלח ופלפל"
·

תרשה לי להמליץ לך על סדנה לסובלנות ושליטה בעצבים. יש מלגות למועמדים במצב קשה.

רשמתי "לדעתי" כלומר זאת הדעה שלי בלבד. ככה אני אוהב את ההמבורגר שלי בהכנה ביתית. במסעדות זה כבר סיפור אחר.
אבל שוב, זאת דעתי. אתה לא חייב להסכים. אתה כן יכול לא לנבל את הפה.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > גריל וצליה עבור לעמוד  1  |  2  |  3  |  הבא 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht