אחסנת קפה...

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
dubik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 416
הצטרף: נובמבר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

@kobbi
·
אכן. גם לדעתי.
ממה שכתבת ("לא מוציא כל יום מהמקפיא") היה לי הרושם שאתה מפשיר כל פעם כמות קטנה, אבל טחינה ישירות מהמקפיא אכן נותנת תוצאות יותר טובות.

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4512
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 377 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

דרך אגב תלוי מאד בקפה
קפה דדה אורגני בו אני משתמש לרוב מחזיק יפהה גם בוופר לשלושה ארבעה ימים
אבל קפה אחר כמו VERO לדוגמא מתיישן מאד מהר ועדיף להוציא כל יום מהמקפיא ולטחון.
לא יודע למה אולי כי הדדה מאד טרי והשני בן כחודש

dubik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 416
הצטרף: נובמבר 2008
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

אכן נכון.
נראה לי אבל שהשאלה היא לא האם הקפה מחזיק כמה ימים אחרי הפשרה או לא, אלא האם נתקלת בקפה שנתן לך תוצאות טובות יותר בהפשרה מאשר בטחינה כשהוא קפוא.
כי אם לא, אז הרבה יותר פשוט לטחון ישר מהמקפיא מאשר לבדוק בכל קפה מה עדיף.
בסוגי הקפה שאני משתמש (גל שלישי שאני קונה בחו"ל ומגיע בערך אחרי שבוע וחצי מהקליה) התוצאה מהמקפיא תמיד היתה עדיפה על פני התוצאה אחרי הפשרה, אז הפסקתי לבדוק.

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”