@kobbi
·
אכן. גם לדעתי.
ממה שכתבת ("לא מוציא כל יום מהמקפיא") היה לי הרושם שאתה מפשיר כל פעם כמות קטנה, אבל טחינה ישירות מהמקפיא אכן נותנת תוצאות יותר טובות.
אחסנת קפה...
אכן נכון.
נראה לי אבל שהשאלה היא לא האם הקפה מחזיק כמה ימים אחרי הפשרה או לא, אלא האם נתקלת בקפה שנתן לך תוצאות טובות יותר בהפשרה מאשר בטחינה כשהוא קפוא.
כי אם לא, אז הרבה יותר פשוט לטחון ישר מהמקפיא מאשר לבדוק בכל קפה מה עדיף.
בסוגי הקפה שאני משתמש (גל שלישי שאני קונה בחו"ל ומגיע בערך אחרי שבוע וחצי מהקליה) התוצאה מהמקפיא תמיד היתה עדיפה על פני התוצאה אחרי הפשרה, אז הפסקתי לבדוק.
נראה לי אבל שהשאלה היא לא האם הקפה מחזיק כמה ימים אחרי הפשרה או לא, אלא האם נתקלת בקפה שנתן לך תוצאות טובות יותר בהפשרה מאשר בטחינה כשהוא קפוא.
כי אם לא, אז הרבה יותר פשוט לטחון ישר מהמקפיא מאשר לבדוק בכל קפה מה עדיף.
בסוגי הקפה שאני משתמש (גל שלישי שאני קונה בחו"ל ומגיע בערך אחרי שבוע וחצי מהקליה) התוצאה מהמקפיא תמיד היתה עדיפה על פני התוצאה אחרי הפשרה, אז הפסקתי לבדוק.