שלום רב,
ראשית, כל הכבוד על שיתוף המידע המרובה בפורום. עוזר מאוד, המשיכו כך!
אני שוקל לקכוש גריל וובר מדגם Spirit 330 או Genesis II-310.
כעת, לאחר שקראתי רבות על הגרילים, אני מבין שמומלץ מאוד להשתמש בהם אך ורק עם המכסה סגור. אשמח לשמוע מאנשים שמכירים את הגרילים הנ״ל והשתמשו בהם האם הגרילים ממש עובדים חלש עם מכסה פתוח, או שמדובר רק בגושים ונתחים גדולים, ואין בעיה לעשות קבבים/המבורגרים סטייקים רגילים בעבודה עם מכסה פתוח? והאם הדבר שונה בגרילים לא של וובר? קצת מבאס לעבוד כל הזמן עם המכסה סגור..
כמו כן, אם למישהו יש דעה לכאן או לכאן לגבי התלבטות בין שני הדגמים, אשמח לשמוע.
כירת צד (אשר קיימת בספיריט) לא משחקת אצלי תפקיד מרכזי. הספיריט למיטב ידיעתי הוא דגם ישן יותר, ושטח הצליה שלו קטן יותר, לכן נוטה לכיוון הג׳נסיס. מאידך, הספיריט רץ שנים רבות וידוע כאמין ביותר.
תודה מראש לעונים