התייעצות בין 2 דגמי Weber בעלי 3 מבערים + שימוש עם מכסה סגור/פתוח

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

איזה דגם מומלץ יותר

Weber Genesis II-310-IL
1
50%
Weber Spirit 330-IL
1
50%
 
סך הכול הצבעות: 2

il145 (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: יולי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

התייעצות בין 2 דגמי Weber בעלי 3 מבערים + שימוש עם מכסה סגור/פתוח

נושא שלא נקרא #1 

שלום רב,
ראשית, כל הכבוד על שיתוף המידע המרובה בפורום. עוזר מאוד, המשיכו כך!

אני שוקל לקכוש גריל וובר מדגם Spirit 330 או Genesis II-310.
כעת, לאחר שקראתי רבות על הגרילים, אני מבין שמומלץ מאוד להשתמש בהם אך ורק עם המכסה סגור. אשמח לשמוע מאנשים שמכירים את הגרילים הנ״ל והשתמשו בהם האם הגרילים ממש עובדים חלש עם מכסה פתוח, או שמדובר רק בגושים ונתחים גדולים, ואין בעיה לעשות קבבים/המבורגרים סטייקים רגילים בעבודה עם מכסה פתוח? והאם הדבר שונה בגרילים לא של וובר? קצת מבאס לעבוד כל הזמן עם המכסה סגור..

כמו כן, אם למישהו יש דעה לכאן או לכאן לגבי התלבטות בין שני הדגמים, אשמח לשמוע.
כירת צד (אשר קיימת בספיריט) לא משחקת אצלי תפקיד מרכזי. הספיריט למיטב ידיעתי הוא דגם ישן יותר, ושטח הצליה שלו קטן יותר, לכן נוטה לכיוון הג׳נסיס. מאידך, הספיריט רץ שנים רבות וידוע כאמין ביותר.

תודה מראש לעונים

Royal3001
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: אוקטובר 2006
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #2 

בנתחים גדולים, כדאי בכל מקרה סגור, זה יוצא הרבה יותר טוב, חלוקת חום אחידה יותר. אם אתה הולך על כנפיים, קבב, נקניקיות, אתה יכול ללכת על פתוח. מציע לך לבדוק את ברויל קינג, במידה ואתה לא מכיר, כדאי לך לראות אותם, תמורה מעולה למחיר. אתה יכול לעבוד איתם פתוח, אבל שוב זה מאוד תלוי בנתחים שאתה רוצה לעשות

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”