מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


קולה ידני nuvo-המלצה


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 16

 #1  נשלח: ד' 09/01/2019 17:37
קולה ידני nuvo-המלצה

שלום לכולם,
רוצה להמליץ על קולה קפה ידני של חברת nuvo. לא ארחיב רק אומר שלחברה יש שני סוגי קולים: האחד כולו מקרמיקה(כבד ושביר) והשני מאלומיניום-זה המכשיר שעליו ההמלצה(לינק ממי שאני קניתי באיביי מצורף בסוף ההמלצה)

מחירו סביב ה220 שח באמזון או איביי והוא נכנס במשבצת שבין קלייה במחבת,תנור או מכונת פופקורן לבין הקולים היקרים יותר כדוגמת ג'ין או בהמור. מישהו כתב על הקולה הזה באמזון שהוא נותן לו אותם תוצאות כמו הבהמור רק בכמויות קטנות יותר-לא אתחייב על כך כיוון שהניסיון היחידי שלי הוא מכונת פופקורן אבל אני יכול לומר כך- הקולה הזה בשימוש עם מד טמפרטורה מסוגל להביא לתוצאות די מדהימות- אני ממש מרגיש טעמים וניואנסים בקפה שלא הרגשתי עם מכונת הפופקורן. אומר כך- מי שמחפש לעלות ברמת הקלייה ממכונת פופקורן,מחבת או תנור ולא מעוניין להשקיע את הכסף של הקולים היקרים יותר, ששותה כמויות קטנות של קפה ושלא נרתע ממעט עבודה יכול למצוא בקולה הזה ערך רב.

מס' הערות
*באיביי זול יותר מכיוון שהמשלוח חינם.

* ניתן לקלות עד 70 גרם ולמעשה זו הכמות האופטימלית בקולה הזה מניסיוני.

*ממה שהבנתי הוא מתאים רק לכיריים גז ולא לאינדוקציה

*חובה להשתמש במד טמפרטורה אחרת באמת הסיכוי לקלות איתו היטב די אפסי

*אני טוחן עם מכונה ידנית פשוטה וחולט במקינטה בריקה

* היה לי קולה ידני מקרמיקה לפניו שמחירו סביב ה30 דולר אך הוא כבד יותר, מסורבל ושביר מאוד ואכן הוא נשבר לי ועליו אני לא ממליץ אלא רק על הקולה מהאלומיניום.

https://www.ebay.com/itm/NUVO-Handy-Roaser-Coffe-R...



(1) הבעות תודה: aviadrub
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 04, 2011
הבעות תודה: 267
מספר הודעות: 2122

 #2  נשלח: ד' 09/01/2019 22:17

לא הבנתי איך אתה מודד את הטמפרטורה
_________________
אם עזרתי לך נא סמן תודה.
סקירת מטחנה לה פאבוני.
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
התקנת מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
הנחה מאלקטרוס
https://www.htcafe.co.il/vt243740.html
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 16

 #3  נשלח: ו' 11/01/2019 0:27

itamars2
·
אני מכניס דרך החור במכסה מד טמפרטורה לאורך כל הקליה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
NEGRO (גלעד שמחי)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Apr 20, 2010

מיקום: אלישיב
הבעות תודה: 232
מספר הודעות: 1043

 #4  נשלח: ו' 11/01/2019 7:30

יש תמונה של הקפה הקלוי? מעניין
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kobbi (קובי ויסמן)
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

הצטרף בתאריך:
  Dec 17, 2004
הבעות תודה: 240
מספר הודעות: 3522

 #5  נשלח: ו' 11/01/2019 8:55

סרט על גרסת הקרמיקה פיצוץ ראשון דקה 8 לערך
https://m.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 16

 #6  נשלח: ו' 11/01/2019 21:39

NEGRO
·
היי גלעד בקליה הבאה אצלם ואפרסם פה ועוד מילה על למה הקולה שבסרטון פחות טוב בעיני- קשה יותר לתפעל מד טפרטורה שיהיה מונח לאורך כל הקליה. הבחור בסרטון מודד רק בנקודות זמן מסויימות-מה קורה בין נקודות המדידה שלו, רק אלהים יודע. בנוסף למרות שקרמיקה אוגרת את החום טוב יותר מהאלומיניום, החור הגדול בגב הקולה, בכמות קטנה כזו של קפה גורם לבריחת חום מטורפת ואין ממש סיכוי לייצר קליה יציבה
(1) הבעות תודה: NEGRO
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
aviadrub
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 13, 2010
הבעות תודה: 10
מספר הודעות: 137

 #7  נשלח: שבת 12/01/2019 9:56

מעניין!!

תוכל לשלוח לינק גם למד הטמפ' או צילום לפחות של המד בו אתה משתמש?

תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 16

 #8  נשלח: שבת 12/01/2019 18:00

aviadrub
·
https://www.aliexpress.com/item/ThermoPro-TP04-Lar...

מאמין שאפשר למצוא מד יותר איכותי אבל זה עושה אחלה עבודה אצלי
עריכה: עכשיו שאני חושב על זה היה עדיף לקנות סנסור שאפשר לקבל את הפלט למחשב וככה ממש לנתח את פרופיל הקליה
(1) הבעות תודה: aviadrub
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
rico2108
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Dec 12, 2018
הבעות תודה: 3
מספר הודעות: 16

 #9  נשלח: ו' 18/01/2019 21:06

הנה תמונה מהקלייה האחרונה. האמת שיש חיסרון לקולה הזה בכך שבמזג אוויר קר יותר קשה לייצר מספיק חום בפנים. בקלייה הזאת מהיום לדוגמא הקצב כנראה היה נמוך מידי מה שיצר fc חלש למדי. למרות זאת הפולים נראים קלויים די אחיד. בקיצור אני עוד צריך ללמוד את השיטה

אגב הפלש הבהיר את צבע הפולים קצת. במציאות יותר כהים

| פרופיל | שלח הודעה | חפש
kasm
חבר פעיל
חבר פעיל

הצטרף בתאריך:
  Sep 05, 2017
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 80

 #10  נשלח: שבת 19/01/2019 14:42

לי יש את הקולה השני, מהקרמיקה. ובאמת התוצאות שלו די מפתיעות. שתיתי ממנו קפה מאד מוצלח.
הבעייה זה המשקל כי צריך לערבל כל הזמן..
בהחלט שידרוג מקולה אוויר חם.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 190
מספר הודעות: 2195

 #11  נשלח: שבת 19/01/2019 20:36

המלצה אישית, תשתמש בקולה עם כמות פולים גדולה יותר. 70 גרם, נשאר לך נטו כ-60 גרם, שזה בקושי 6 כוסות בודדות.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht