(גללתי לא מעט ולא נתקלתי בשרשור קיים. אם יש, אנא הפנו אותי)
טוב,
זרקו פה להנאתכם המלצות על פולי קפה מצוינים (כמובן שעדיף כאלה שגם שולחים עד אליך) שעובדים אחלה במכונה ומוציאים אספרסו משובח.
תבוא עליכם הברכה
שרשור המלצות פולים
בכיף חבר.כליף כתב:@Carles
·נתקלתי במאורו דלוקס באחד האתרים. איך הוא? קלייה בהירה? כהה?
ותודה על ההמלצה חבוב...
קליה בינונית לכיוון הכהה.
30 אחוז רובוסטה.
תוכל לקרוא עוד כאן:
https://www.caffemauro.com/en/prodotti/caffe/5/de-luxe
אגב, נזכרתי שיש שרשור נעוץ די ישן, אבל די שימושי:
https://www.htcafe.co.il/vt101057.html
Re: שרשור המלצות פולים
@כליף
·
אספרסו משובח? ממליץ להמנע מכל השמות האיטלקיים הגדולים. הפולים שמייבאים לארץ לרב כבר מתים ואספרסו טוב לא תקבל מהם.
ממליץ לך להצמד לבית קליה באזור מגוריך, ואם אין כזה שאתה מכיר להזמין מ negro.co.il
·
אספרסו משובח? ממליץ להמנע מכל השמות האיטלקיים הגדולים. הפולים שמייבאים לארץ לרב כבר מתים ואספרסו טוב לא תקבל מהם.
ממליץ לך להצמד לבית קליה באזור מגוריך, ואם אין כזה שאתה מכיר להזמין מ negro.co.il
- כליף (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 106
- הצטרף: נובמבר 2018
- שם מלא: איתן כליף
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: שרשור המלצות פולים
@ozeltzex
·מצחיק שאתה אומר, הבוקר הזמנתי ממנו בחור נחמד מאוד, עונה לי על מבול שאלות
·מצחיק שאתה אומר, הבוקר הזמנתי ממנו בחור נחמד מאוד, עונה לי על מבול שאלות
*******************
יום יבוא ואני אקנה את קפה גרקו ואגור שם בפנים על הספות
יום יבוא ואני אקנה את קפה גרקו ואגור שם בפנים על הספות
הכל עניין של טעם. מה שאני מגדיר אספרסו טוב אתה יכול להגדיר כלא טוב ולהפך. לכן אני ממליץ לנסות הכל ועם הזמן להבין מהם הטעמים שאתה אוהב יותר. לי קפה "מסחרי" טעים מאוד לפעמים. אם הוא "טוב" או לא, זה לא מעניין אותי, טעים לי וזהו.
ומאורו דה לוקס זו תערובת מאוד פופולארית שהרבה אנשים אוהבים, כמוני. לכן המלצתי עליו. לדעתי הוא שווה ניסיון.
ומאורו דה לוקס זו תערובת מאוד פופולארית שהרבה אנשים אוהבים, כמוני. לכן המלצתי עליו. לדעתי הוא שווה ניסיון.
מאורו דלוקס זה קפה טוב מאוד ומאוזן, מתאים לאספרסו וגם לקופיצ'ינו, השילוב שלו בבתי הקפה עם מכונות של רנצ'יליו מאוד מוצלח לדעתי ולא סתם טמפו הצליחו להחדיר אותו לשוק בצורה כל כך מרשימה.
זה נכון שהוא לא מגיע טרי לארץ, אבל עדיין אפשר להפיק ממנו אספרסו טוב מאוד וקפוצ'ינו עוד יותר טוב. איכות התערובת והטעם המיוחד שלו מחפים על חוסר הטריות לדעתי. חוץ מזה, אתה יודע תמיד מה תקבל, מה שאי אפשר להגיד על הרבה תערובות שאפשר לקנות בארץ וגם על תערובות שאנחנו (הקולים הלא מקצועיים) קולים בעצמנו.
זה נכון שהוא לא מגיע טרי לארץ, אבל עדיין אפשר להפיק ממנו אספרסו טוב מאוד וקפוצ'ינו עוד יותר טוב. איכות התערובת והטעם המיוחד שלו מחפים על חוסר הטריות לדעתי. חוץ מזה, אתה יודע תמיד מה תקבל, מה שאי אפשר להגיד על הרבה תערובות שאפשר לקנות בארץ וגם על תערובות שאנחנו (הקולים הלא מקצועיים) קולים בעצמנו.
@detailer
·
אין לי שום דבר נגד תערובות מבתי קליה גדולים. אם היתה לי דרך להשיג באץ' טרי בכל פעם הייתי עושה זאת. כל מה שציינת נכון ואוסיף ואומר שלדעתי הקפה שלהם גם מחזיק מעמד יותר (אולי משהו באחסון שלו עוזר לזה). כל מה שאמרתי לא רלוונטי לארץ כי לרב השקית שתקנה תהיה בת 3 חודשים ומשם שום אספרסו איכותי לא יצא. זה המצב.. אין מספיק תחלופה פה
ולפינת הנוסטלגיה:
https://www.htcafe.co.il/vt263340.html
·
אין לי שום דבר נגד תערובות מבתי קליה גדולים. אם היתה לי דרך להשיג באץ' טרי בכל פעם הייתי עושה זאת. כל מה שציינת נכון ואוסיף ואומר שלדעתי הקפה שלהם גם מחזיק מעמד יותר (אולי משהו באחסון שלו עוזר לזה). כל מה שאמרתי לא רלוונטי לארץ כי לרב השקית שתקנה תהיה בת 3 חודשים ומשם שום אספרסו איכותי לא יצא. זה המצב.. אין מספיק תחלופה פה
ולפינת הנוסטלגיה:
https://www.htcafe.co.il/vt263340.html
@ozeltzex
אין לי ויכוח איתך, אבל כמו שאמרו קודם, אספרסו יכול להיות טעים לאחד ולא טעים לאחר.
אני חושב שאם משלבים חלב במשקה זה יכול לחפות קצת על חוסר הטריות.
אני יושב לפעמים עם חבר שמוכר באמיגו ורואה אנשים חוזרים לחנות וקונים מאורו פעם אחר פעם, הם לא היו עושים כך אם הקפה לא היה טעים להם.
כנראה שכדאי לכל מי שמתעניין להתנסות בעצמו.
כן, גם אני נזכרתי בשירשור ההוא
אין לי ויכוח איתך, אבל כמו שאמרו קודם, אספרסו יכול להיות טעים לאחד ולא טעים לאחר.
אני חושב שאם משלבים חלב במשקה זה יכול לחפות קצת על חוסר הטריות.
אני יושב לפעמים עם חבר שמוכר באמיגו ורואה אנשים חוזרים לחנות וקונים מאורו פעם אחר פעם, הם לא היו עושים כך אם הקפה לא היה טעים להם.
כנראה שכדאי לכל מי שמתעניין להתנסות בעצמו.
כן, גם אני נזכרתי בשירשור ההוא
ראשית, מצטרף להמלצה על Negro. הזמנתי בהמלצת חברי הפורום ואני מודה להם על זה מדי בוקר (ואחר בוקר וצהריים ולפעמים גם ערב) .
עשיתי הזמנה פעם מ Tazza D'oro ברומא. קניתי שלוש תערובות שונות שהיו מעולות ! החסרונות הם שניים - 1. לקח המון זמן עד שהמשלוח הגיע (אם כי זו היתה תקופה בעייתית גם בצד שלנו- בסביבות חג הרווקים הסיני... ) ו 2. עלות המשלוח בלבד היא 30 יורו... ועדיין נהניתי מאוד מהקפה.
עשיתי הזמנה פעם מ Tazza D'oro ברומא. קניתי שלוש תערובות שונות שהיו מעולות ! החסרונות הם שניים - 1. לקח המון זמן עד שהמשלוח הגיע (אם כי זו היתה תקופה בעייתית גם בצד שלנו- בסביבות חג הרווקים הסיני... ) ו 2. עלות המשלוח בלבד היא 30 יורו... ועדיין נהניתי מאוד מהקפה.