שלום חברים.
לפני כשנתיים ומשהו רכשתי גריל מסוג גראנדהול GTI3S מחברת כרמל דיירקט. בסופש האחרון רצינו להשתמש בו וגיליתי לדאבוני שכל הרשתות החלידו. הגריל כל הזמן מכוסה ונמצא במרפסת סגורה. האם המצב הזה הגיוני?
ניסיתי להתקשר לשירות של כרמל דיירקט אך הגעתי למענה הודעות, ממתין שיחזרו אלי לראות מה הם יגידו, אבל אשמח להבין אם זה דבר שאמור לקרות אחרי 2-3 שנים או שזה פגם בתכנון.
חלודה בגריל מסוג גרנדהול SANTA FE – BEL AIR - טיבעי?
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
חלודה בגריל מסוג גרנדהול SANTA FE – BEL AIR - טיבעי?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/05/2019 16:43, נערך 5 פעמים בסך הכל.
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 401
- הצטרף: פברואר 2005
- מיקום: שפלה
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
זה טבעי. זה ברזל. ברזל מחליד.
אתה כנראה לא השתמשת בו הרבה זמן. לא נורא.
כמו בהוראות: לשמן, להבעיר, וזהו.
לפי דעתי, מה שיכול להיות, שהיית מאוד יסודי בניקוי הרשתות בפעם האחרונה שהשתמשת בגריל ולכן הוא החליד.
אני בסיום השימוש פשוט מעביר מברשת פלדה וזהו. לא מנקה רשתות. נותן להן ניקוי פירוליטי מדי פעם כדי לשרוף את השומן שמטפטף מתחת לרשתות. העברת מברשת הפלדה משמנת את הרשתות בעזרת השומן הטבעי שנמצא עליהן מהבשר, ולכן זה אף פעם לא החליד לי.
(זה חס ושלום לא נובע מעצלנות.......)
לגבי כיסוי המבערים, גם הוא מחליד, אבל אותו צריך להחליף פעם בכמה שנים.
לי דרך אגב יש גריל של weber, אבל זה בדיוק אותו סיפור.
אתה כנראה לא השתמשת בו הרבה זמן. לא נורא.
כמו בהוראות: לשמן, להבעיר, וזהו.
לפי דעתי, מה שיכול להיות, שהיית מאוד יסודי בניקוי הרשתות בפעם האחרונה שהשתמשת בגריל ולכן הוא החליד.
אני בסיום השימוש פשוט מעביר מברשת פלדה וזהו. לא מנקה רשתות. נותן להן ניקוי פירוליטי מדי פעם כדי לשרוף את השומן שמטפטף מתחת לרשתות. העברת מברשת הפלדה משמנת את הרשתות בעזרת השומן הטבעי שנמצא עליהן מהבשר, ולכן זה אף פעם לא החליד לי.
(זה חס ושלום לא נובע מעצלנות.......)
לגבי כיסוי המבערים, גם הוא מחליד, אבל אותו צריך להחליף פעם בכמה שנים.
לי דרך אגב יש גריל של weber, אבל זה בדיוק אותו סיפור.
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
- Huber (פותח השרשור)
- חבר במועדון HT
- הודעות: 70328
- הצטרף: מאי 2005
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 518 פעמים
- קיבל תודות: 4198 פעמים
·dudib כתב:@Microbar
·לא רואה בזה חסרון, תכנון שונה , הרשתות מטות את השומן שינזל משני צידי המבערים אל מגש האיסוף ולכן הם לא נסתמים .
יתרון נוסף הוא שהשומן על המשולשים לא נדלק ואין להבות ....
גם בדגמי Q של וובר ניסו לחסוך וסתמו את הרשת באיזורי המבער אבל זה לא הוכיח את עצמו והמבערים ניסתמים כל הזמן- זאת עובדה,כאשר המשולש קרוב לברנר ומכסה אותו מקבלים חסינות טובה יותר ממגע שומן עם אש.
אני לא רואה פסול בהתלקחויות של אש מדי פעם נהפוך הוא האש גורמת לחריכה על הבשר וזה נותן טעם טוב יותר,גריל שהרשת שלו סתומה מכל הכיוונים דומה לבישול מעל פלאנצ'ה.