חלודה בגריל מסוג גרנדהול SANTA FE – BEL AIR - טיבעי?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

חלודה בגריל מסוג גרנדהול SANTA FE – BEL AIR - טיבעי?

נושא שלא נקרא #1 

שלום חברים.

לפני כשנתיים ומשהו רכשתי גריל מסוג גראנדהול GTI3S מחברת כרמל דיירקט. בסופש האחרון רצינו להשתמש בו וגיליתי לדאבוני שכל הרשתות החלידו. הגריל כל הזמן מכוסה ונמצא במרפסת סגורה. האם המצב הזה הגיוני?

ניסיתי להתקשר לשירות של כרמל דיירקט אך הגעתי למענה הודעות, ממתין שיחזרו אלי לראות מה הם יגידו, אבל אשמח להבין אם זה דבר שאמור לקרות אחרי 2-3 שנים או שזה פגם בתכנון.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 20/05/2019 16:43, נערך 5 פעמים בסך הכל.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5139
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

ערן
אבדוק היום הערב איך נראה אצלי (כל התנאים זהים אצלי לפי תיאורך)

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

dudib - תודה (Y)

צירפתי תמונה של הרשתות להמחשה.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5139
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

מוזר
אצלי הרשתות אחרות
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

לי יש את הדגם עם ה 4 מבערים. זה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

תיקנתי את הכותרת, זה הדגם שיש אצלי:

https://www.carmeldirect.com/קטלוג/גריל ... e-bel-air/

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5139
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

לא מכיר את הדגם
לשלי אין צרה כזאת
לא נראה שכך צריך להיות אחרי שנתיים

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5139
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

לפי הלינק ששלחץ יש לך 5 שנים אחריות. (לא יודע אם מכסה חלודה)
אבל יש הוראות בלינק ששלחת איך לטפל ולשמור על הרשת ומה לעשות במקרה של חלודה

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 401
הצטרף: פברואר 2005
מיקום: שפלה
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

זה טבעי. זה ברזל. ברזל מחליד.

אתה כנראה לא השתמשת בו הרבה זמן. לא נורא.

כמו בהוראות: לשמן, להבעיר, וזהו.

לפי דעתי, מה שיכול להיות, שהיית מאוד יסודי בניקוי הרשתות בפעם האחרונה שהשתמשת בגריל ולכן הוא החליד.

אני בסיום השימוש פשוט מעביר מברשת פלדה וזהו. לא מנקה רשתות. נותן להן ניקוי פירוליטי מדי פעם כדי לשרוף את השומן שמטפטף מתחת לרשתות. העברת מברשת הפלדה משמנת את הרשתות בעזרת השומן הטבעי שנמצא עליהן מהבשר, ולכן זה אף פעם לא החליד לי.

(זה חס ושלום לא נובע מעצלנות.......)

לגבי כיסוי המבערים, גם הוא מחליד, אבל אותו צריך להחליף פעם בכמה שנים.

לי דרך אגב יש גריל של weber, אבל זה בדיוק אותו סיפור.

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

maoravni - גם אני רק מעביר מברשת פלדה, רק להוציא את השיכבה השרופה של הבשר הנוכחי.

Huber (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 70328
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: ערן
נתן תודות: 518 פעמים
קיבל תודות: 4198 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

עידכון - יצרו איתי קשר מכרמל דיירקט, שלחתי להם את התמונה הנ"ל וכנראה שבראשון אקבל רשת חלופית. בהחלט שירות למופת, מודה שהופתעתי לטובה (Y)

Microbar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #12 

dudib כתב:מוזר
אצלי הרשתות אחרות
...
·
הרשתות אצלך שונות אבל אין לך משולשים מעל הברנרים ,באיזור שאין חורים הברנר מכוסה על ידי האיזור הסתום בברנר,אם תחליף את הרשתות יסתמו לך הברנרים משומן ולכן בהחלפה יש להוסיף משולשים

Microbar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #13 

היי dudib,

הרשתות אצלך שונות אבל אין לך משולשים מעל הברנרים ,האיזור הסתום ברשת הוא בדיוק מעל הברנר,אם תחליף את הרשתות יסתמו לך הברנרים משומן ולכן בהחלפה יש להוסיף משולשים.
מדובר בקונספט אחר שלדעתי לא מהווה פיתרון טוב וגורם ליותר סתימות בברנר לעומת המשולשים

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
הודעות: 5139
הצטרף: מאי 2005
שם מלא: דודי
מיקום: מצפה יאבוייה על הים
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

@Microbar
·לא רואה בזה חסרון, תכנון שונה , הרשתות מטות את השומן שינזל משני צידי המבערים אל מגש האיסוף ולכן הם לא נסתמים .
יתרון נוסף הוא שהשומן על המשולשים לא נדלק ואין להבות .

Microbar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #15 

dudib כתב:@Microbar
·לא רואה בזה חסרון, תכנון שונה , הרשתות מטות את השומן שינזל משני צידי המבערים אל מגש האיסוף ולכן הם לא נסתמים .
יתרון נוסף הוא שהשומן על המשולשים לא נדלק ואין להבות .
...
·
גם בדגמי Q של וובר ניסו לחסוך וסתמו את הרשת באיזורי המבער אבל זה לא הוכיח את עצמו והמבערים ניסתמים כל הזמן- זאת עובדה,כאשר המשולש קרוב לברנר ומכסה אותו מקבלים חסינות טובה יותר ממגע שומן עם אש.

אני לא רואה פסול בהתלקחויות של אש מדי פעם נהפוך הוא האש גורמת לחריכה על הבשר וזה נותן טעם טוב יותר,גריל שהרשת שלו סתומה מכל הכיוונים דומה לבישול מעל פלאנצ'ה.

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”