מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


קולה תוף vs קולה אויר חם


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
bigC
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 18, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 42

 #1  נשלח: ד' 10/07/2019 16:06
קולה תוף vs קולה אויר חם

שלום, מישהו יכול להסביר האם יש הבדל בין קליה בקולה תוף קלאסי לבין קולה אויר חם (sonofrrsco) מה היתרונות והחסרונות?

תודה
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
אהה-רון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 02, 2013
הבעות תודה: 62
מספר הודעות: 316

 #2  נשלח: א' 14/07/2019 7:56

אני יכול להעיד על הג'ין קפה שהוא קולה באוויר חם -

הקפה מוכן לשתייה כ24 שעות אחרי הקליה.
הקפה מתחיל לאבד את חיוניותו כשבוע / עשרה ימים אחרי הקליה.
אפשר להאריך את חיי המדף של הקפה - אני מכניס את הקפה למקפיא ומוציא כול פעם את 'מנות היום'. משתמש לאחר הפשרה.

הג'ין הוא לא קולה מקצועי אלא ביתי/ חובבני ואני יודע שאפשר להוציא יותר מהקפה על ידי קולים מקצועיים יותר.

עד כאן עניות דעתי ונסיוני.
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
bigC
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  Jun 18, 2015
הבעות תודה: 2
מספר הודעות: 42

 #3  נשלח: א' 14/07/2019 11:18

תודה על תגובתך, כן זהו קולה ידוע, לא בטוח שהקפה שהוא מוציא פחות טוב מכל קולה תעשייתי אחר. למה לך להקפיא קפה אם יש לך אפשרות לקבל קפה טרי על בסיס שבועי?
| פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht