אחרי כל הסיבובים מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות... נפוליאון או ברויל קינג?

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
winnerm
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 94
הצטרף: פברואר 2013
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #31 

@rel1

איזה דגמים של נפולאון קיבלו ביקורות טובות ? , כתבת שהגרסאות היקרות שלהם מקבלות ציונים מעולים ואם זה היה בתקציב היית קונה אותם , רק שלא הבנתי על איזה דגמים מדובר.

hezyabudy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 2
הצטרף: מרץ 2019
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #32 

rel1 כתב:הייתי בדילמה הזו גם כן. יש שרשור שלם על ההתלבטויות וכו'. בשורה התחתונה: קניתי את הברויל קינג סיגנט 320 ואני מרוצה מאוד. ממליץ בחום.
...
·@rel1

כל הכבוד על המחקר המעמיק שעשית.
אני רוצה לקנות הסיגנט 340, רצית לדעת מה הרשמים שלך שכבר יש לך את המנגל כבר זמן מה..
בנוסף, רציתי לדעת איך הוא מבחינת התפרצות להבות ותחזוקה?

תודה מראש..

ofer11
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 11
הצטרף: מרץ 2019
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #33 

היי, אשמח גם על המלצה על הסיגנט, מתלבט בין ה320 ל 340... האם נשאר ה 40 BTU אחרי הכירת צד? האם מבחינת גודל הם גם מספיקים לאירוח גדול? הם מרוצים מהם?

Microbar
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 15
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #34 

יש בעיה קטנה תיכנונית עם הסיגנט שלא בדקת במחקר שלך,הרשת העליונה יוצאת משטח הצליה כאשר פותחים את המכסה ולכן בשר שנימצא שם מטפטף שומן ישירות לריצפה,צריך לעבוד עם סמרטוט רצפה שעובדים עם הגריל או לא להשתמש במדף העליון

surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 181
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

ברויל קינג סיגנט 320 340 390

נושא שלא נקרא #35 

@rel1
·
·
אהלן rel1
יותר משנתיים אחרי הקנייה שלך...אני ממש ממש סקרן לדעת מה דעתך היום על הבחירה
כמובן בעיניין הצלייה והיעילות אך בעיקר בנושאים של התחזוקה אחרי...ניקיון וכו
והאם היית מוסיף כירת גז בצד ושיפוד מסתובב כדוגמת הסיגנט 390 או 340
אודה מאוד לעזרתך

surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 181
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #36 

Microbar כתב:יש בעיה קטנה תיכנונית עם הסיגנט שלא בדקת במחקר שלך,הרשת העליונה יוצאת משטח הצליה כאשר פותחים את המכסה ולכן בשר שנימצא שם מטפטף שומן ישירות לריצפה,צריך לעבוד עם סמרטוט רצפה שעובדים עם הגריל או לא להשתמש במדף העליון
...
·
במדף העליון בד"כ מחממים לדעתי, אתה באמת צולה שם בשר חי ושומני?

Yosi1012
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 60
הצטרף: מאי 2017
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #37 

@rel1
בדיוק באותה התלבטות שהייתה לך.
אשמח לחוות דעת עדכנית על הברויל קינג.

rel1 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 269
הצטרף: אוגוסט 2013
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

נושא שלא נקרא #38 

כמה נקודות ממני כבעלים של Signet 320 כבר כמה שנים:
1. הייתי קונה היום בדיוק את אותו גריל בלי ספק. חושב שזה מסכם את הכל.
2. משתמש בגריל די הרבה (בממוצע פעם ב-10 ימים לאורך השנה אני מניח, כי לפעמים בחורף קצת יותר קשה כשהוא במרפסת לא מקורה. בשאר העונות הוא עובד פעם בשבוע ולפעמים גם פעמיים למשפחה של לפחות 4 סועדים (בני הבית) והרבה פעמים גם יותר (כשיש אורחים).
3. אני לא מאלה שמשועבדים לנקיון שלו. מנקה את הרשתות לפני ובסוף שימוש עם מברשת גסה. מבריק את כל המשטחים החיצוניים אחרי כל שימוש. לא ממש מנקה את הקערה אליה מטפטפים השומנים. עושה את זה אולי פעם בחצי שנה.
4. לא משתמש הרבה במדף העליון. לעתים רחוקות לירקות צלויים. לא שמתי לב לטפטוף לכלוך ממנו החוצה.
5. אין לי צורך בכירת צד או בשיפוד המסתובב אז אין לי מה לומר עליהם.
6. לפחות 5 אנשים שדיברו איתי במהלך השנים מאז שקניתי קנו גם הם דגמים של ברויל קינג. שלושה קנו את המונארך 320 שהתאים להם יותר בגודל (הוא קטן יותר) ועוד שניים את הסיגנט 320 והם מאוד מרוצים.

בשבילי גרילים של גרנדהול הם לא אופציה כי אני לא מאמין במוצרים סיניים. כנ"ל נפוליאון מהסדרה הזולה. הרוג של נפוליאון הוא טוב אבל יקר יותר. וובר כנ"ל בסדרות הנורמליות. לכן, נשארים עם ברויל קינג ואני ממש מרוצה.

dudis
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1475
הצטרף: דצמבר 2005
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

נושא שלא נקרא #39 

לי יש את הנפוליאון 410 והתארחתי אצל חבר שהיה אפשר , שיש לו רוג 425 , המחלה אותה מחלה , הגרילים עולים באש , אם הייתה לי אפשרות לבחור מחדש למרות שהמלצתי לא הייתי מתקרב לגרילים האלה ,הדבר היחיד שטוב בהם זה השירות של כרמל דיירקט שבאמת עושים מעל ומעבר
נערך לאחרונה על ידי dudis ב 16/04/2020 7:04, נערך פעם 1 בסך הכל.

Yosi1012
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 60
הצטרף: מאי 2017
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

נושא שלא נקרא #40 

אחרי מחקר קטן החלטתי ללכת על Napoleon rogue 425 גרסת 2020.
לגבי 2 החסרונות היחידים שהיו לו :
  • עוצמת הגריל- שופרה ב6000 BTU בגרסה החדשה (כל מבער 14 אלף במקום 12, סה"כ 42000 BTU)
  • מחיר- הוצע לי ב3,900 ש"ח מכרמל דיירקט. כולל משלוח מרוחק, כיסוי מקורי ומברשת ניקוי.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6718
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1245 פעמים
קיבל תודות: 1309 פעמים

נושא שלא נקרא #41 

@Yosi1012
·
תתחדש

אחלה גריל!

יש לי נפוליאון 495 כבר יותר מחמש שנים ואני מאוד מרוצה.

בתיאבון :)

surfer1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 181
הצטרף: ספטמבר 2007
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

נושא שלא נקרא #42 

@Yosi1012
·
עשית בחירה נכונה, הנופליאון רוג מודל 2020 אף משופר מקודמו. זה גריל גז מנצח!

Eladles
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 1
הצטרף: אפריל 2020
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #43 

@rel1

היי rel תודה על חוות הדעת שלך על ברויל קינג.
אני לפני רכישה ומאוד חשוב לי עניין העשן (מרפסת מקורה עם שכנים מעל), איך הוא מבחינת להבות מתפרצות ועשן עם בשר שומני?
ולגבי קערת ניקוז השומנים האם הגישה אליה קלה לטובת הניקוי ?

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”