מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה


בית קפה וינאי אצלכם בבית


עמוד 2 מתוך 2
עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 
   פורומים > קפה > בית הקפה
מחבר הודעה
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #16  נשלח: א' 28/03/2010 11:50

הנה סרטון הדגמה לדרך ההפעלה. שימו לב כמה מהיר ופשוט. אמנם זה בראנד אחר, אבל כמובן כולם פועלים אותו הדבר.

_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
(1) הבעות תודה: mimchal
פרופיל | שלח הודעה | חפש
מני
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2004
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 192

 #17  נשלח: א' 28/03/2010 21:12

joncafe כתב:
מני כתב:
עושה חשק,
תוכל לתת לינק למכשיר הספציפי הזה מחנות אמריקנית?


המכשיר הספציפי שאני קניתי נקרא:
Kayser GASTROnomie Whipped Cream Dispenser
הנה לינק למוצר באתר החברה (באוסטריה):
http://www.kayser.at/english/flash.htm

הנה שתי דוגמאות להזמנות ברשת:
http://www.coffee212.com/kayser-gastronomie-cream-...
http://www.espresso-deluxe.com/449-gastronomie-cre...
כמה מעצבן שבארץ המחיר בערך כפול!!

אגב - אין סיבה לקנות דווקא את אותו אחד שאני קיניתי.
אני מניח שכל whipped cream dispenser שתמצא יעשה את העבודה, לא?

ולסיום המלצה חמה - לשימוש ביתי מספיק בהחלט הדגם של החצי ליטר. כשקניתי לא היה, ואני לא יודע לדחות סיפוקים אז קניתי את הליטר, אבל כמה פעמים אתם באמת צריכים לעשות קצפת בבית מ-1 ליטר שמנת??

תודה , המיכל של הליטר מתאים גם להכנת סודה לשעת חירום...
אהבתי את המראה של המכשיר שאתה רכשת, תודה על הקישורים. הם מצויינים.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #18  נשלח: א' 28/03/2010 22:36

מני כתב:
המיכל של הליטר מתאים גם להכנת סודה לשעת חירום...


אתה בטח יודע את זה, אבל just in case...
סודה עושים עם CO2, קצפת עם N2O.
תזהר לא להחליף (תצא לך קצפת חמוצה ומקולקלת, וסודה עם גז צחוק...)

_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
מני
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2004
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 192

 #19  נשלח: א' 28/03/2010 23:25

joncafe כתב:
מני כתב:
המיכל של הליטר מתאים גם להכנת סודה לשעת חירום...


אתה בטח יודע את זה, אבל just in case...
סודה עושים עם CO2, קצפת עם N2O.
תזהר לא להחליף (תצא לך קצפת חמוצה ומקולקלת, וסודה עם גז צחוק...)

חשבתי שאפשר להשתמש גם במיכלים של co2 במכשיר הזה. אי אפשר?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #20  נשלח: א' 28/03/2010 23:29

מני כתב:
חשבתי שאפשר להשתמש גם במיכלים של co2 במכשיר הזה. אי אפשר?

אין לי מושג.
אבל גם אם אפשר, תעשה לך סודה עם CO2 אבל בשום אופן אל תשתמש ב-CO2 לקצפת. ה-CO2 יחמיץ את השמנת! בגלל זה משתמשים ב-N2O.

_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
מני
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2004
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 192

 #21  נשלח: א' 28/03/2010 23:33

joncafe כתב:
מני כתב:
חשבתי שאפשר להשתמש גם במיכלים של co2 במכשיר הזה. אי אפשר?

אין לי מושג.
אבל גם אם אפשר, תעשה לך סודה עם CO2 אבל בשום אופן אל תשתמש ב-CO2 לקצפת. ה-CO2 יחמיץ את השמנת! בגלל זה משתמשים ב-N2O.

וודאי.
הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
joncafe (יונתן)
גורו קפה
גורו קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: קנדה
הבעות תודה: 106
מספר הודעות: 2335

 #22  נשלח: א' 28/03/2010 23:43

מני כתב:
הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל.


עכשיו הבנתי את כוונתך.
יש מיכלי מילוי עם N2O ויש עם CO2. הגודל זהה, רק הגז שונה והצבע של המיכל שונה לשם מניעת בלבול.
לדוגמה ראה כאן מיכלי N2O, וכאן מיכלי CO2

_________________
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פרופיל | שלח הודעה | חפש
מני
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Dec 04, 2004
הבעות תודה: 17
מספר הודעות: 192

 #23  נשלח: א' 28/03/2010 23:48

joncafe כתב:
מני כתב:
הם לא מציינים שם שימוש בco2 אבל כן מציינים אפשרות הכנת סודה ותהיתי איזו מיכלים של c02 צריך להכנסת סודה, אם מתחשק.
אנסה להרים טלפון לחנות מחר ואשאל.


עכשיו הבנתי את כוונתך.
יש מיכלי מילוי עם N2O ויש עם CO2. הגודל זהה, רק הגז שונה והצבע של המיכל שונה לשם מניעת בלבול.
לדוגמה ראה כאן מיכלי N2O, וכאן מיכלי CO2

בדיוק מה שרציתי לדעת.
שוב תודה
(1) הבעות תודה: mimchal
פרופיל | שלח הודעה | חפש
mimchal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 07, 2019
מספר הודעות: 2

 #24  נשלח: א' 29/12/2019 2:30
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית

joncafe כתב:
"וגם משמש כחומר משמר לשמנת שיכולה כך לעמוד במיכל עד שבועיים במקרר! שנים שלושה ניעורים והמכונה מוכנה לשימוש"

קניתי השבוע סיפון כזה, אבל אחרי שהייה של לילה במקרר הקצפת יצאה לי נוזלית.
האם צריך לשים בלון גז חדש בכל שימוש על הקצפת שנשארה?





·
פרופיל | שלח הודעה | חפש
אורניקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2016
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 461

 #25  נשלח: א' 29/12/2019 11:33
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית

mimchal
·

לא. את הגז שמים פעם אחת ועד שנגמרת הקצפת לא צריך שוב.
מנסיון - עדיף "להבריג" את בלון הגז כשהמיכל הפוך, לתת כמה ניעורים,
ואז להשתמש במיכל נוסף.
ניתן להשתמש רק במיכל אחד - אבל שניים נותנים קצפת הרבה יותר טובה לטעמי.
(1) הבעות תודה: mimchal
פרופיל | שלח הודעה | חפש
mimchal
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

הצטרף בתאריך:
  May 07, 2019
מספר הודעות: 2

 #26  נשלח: א' 29/12/2019 11:45
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית

אורניקו
·
תודה על התשובה והטיפ
לגבי כמות הבלונים, אתה מדבר על מיכל של חצי ליטר?
כמה ניעורים אתה עושה לפני כל שימוש? קראתי שיותר מידי ניעורים "מקשים" את הקצפת
אגב, יש הבדל (לגבי הניעורים וכמות הבלונים) אם אני ממלא רק שמנת אחת במיכל במקום 2 שהיא יכולה להכיל (במיכל של החצי ליטר)
ושאלה אחרונה- צריך להשאיר את הבלון גז מחובר עד שנגמרת השמנת?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
אורניקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Jan 04, 2016
הבעות תודה: 90
מספר הודעות: 461

 #27  נשלח: א' 29/12/2019 11:54
Re: בית קפה וינאי אצלכם בבית

mimchal
·

לא קראתי את כל השרשור... אם מדובר במיכל של חצי ליטר אז נראה לי שבלון גז אחד מספיק,
בזמנו השתמשתי במיכל של ליטר והייתי שם שניים....

הייתי מנער כמה פעמים תוך כדי הברגת בלון גז, לא לפני כל שימוש
ודווקא כיוונתי לקצפת טובה ויציבה. כמה "קשה" קצפת יכולה להיות ?...

מיכל חצי ליטר יכול להכיל שמנת אחת - אם תשים שתיים לא ישאר לה מקום להפוך לקצפת...

לא טרחתי מעולם לשחרר את הבלון לפני שהסתיימה הקצפת.
(1) הבעות תודה: mimchal
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון קיץ - ישראל (GMT+3) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > בית הקפה עבור לעמוד הקודם  |  1  |  2 


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht