קפוצ'ינו למתחילים

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
davidbr (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

קפוצ'ינו למתחילים

נושא שלא נקרא #1 

אני מעוניין לרכוש מתנה לחובב קפוצ'ינו (אני חושב שהוא אוהב בעיקר את החלב המוקצף...).

אני לא מתמצא בתחום ורציתי להתייעץ ולשאול מהן האפשרויות להכנה ביתית וחובבנית של קפוצ'ינו. חשוב שהפעולה תהיה פשוטה וזולה (ללא ניקיונות ארוכים או תחזוקה תובענית).

תודה,
דוד

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

עדיף שתכתוב גם תווך מחיר וציוד קיים אבל בגדול:

אני הייתי קונה לו מקציף חלב כזה.

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

זה עם קפה נמס, יספיק לרוב האנשים, ואם הוא אוהב קפה איכותי אולי גם כזה

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

כדאי להשוות מחירים, גם במקומות אחרים.

davidbr (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #3 

תודה על התגובה, shtud.

התקציב: עד 500 ש"ח.

איך מקציף החלב אותו הזכרת עובד?

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

שמים חלב, מחממים על אש קצת 60-70 מעלות בערך, סוגרים ומפמפמים כמה פעמים, זה פשוט מאוד, ואומרים שהתוצאות מצויינות.

בתקציב הזה אתה יכול אפילו לקנות את שנייהם. אם אתה מחליט לקחת את המקינטה, צריך להוסיף מטחנת קפה פשוטה.

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

אולי 50-100 שקל, ואולי יש לו כבר.

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

הלינק נמחק ע"י הנהלת הפורום - לפי חוקי האתר, לעוסקים בתחום אסור לשים לינקים למוצרים מסחריים, גם אם מדובר במוצרים שהם אינם משווקים בעצמם.

זה עוד יותר זול, אם כי המקינטה פחות איכותית.

davidbr (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #7 

שוב תודה על התגובה, וסליחה על בורות, אבל איך משתמשים במקינטה?
קונים קפה טחון ואז...?

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

ראה את המדריך כאן: http://www.htcafe.co.il/article01665.%D ... 7%A1%D7%95

ואח"כ גם את זה: http://www.htcafe.co.il/article01666.%D ... 7%9C%D7%91

שניהם ביחד מגיעים בדיוק לתקציב שלך. אפשרי בהחלט לוותר על המקינטה, ורק להקציף חלב מעל קפה נמס, אבל איכות הקפוצ'ינו נמוכה משמעותית מאשר מקינטה.

אם בכל זאת תחליט לוותר על מקינטה, אז בתקציב שלך (כ-500 ש"ח) אפשר לקנות מקציף חלב אוטומטי לגמרי, שהוא הרבה יותר פשוט לשימוש מאשר הטוטוקרמה מהמדריך השני:
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 957
הצטרף: יוני 2010
מיקום: ירושלים
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

מוטי,
מישהו אי פעם הצליח להוציא קצף טוב מהמקציף הזה (של נספרסו)?
התעסקתי איתו שעות בבית של חברים - שהתייאשו ממנו, והוצאתי רק קצף גילוח חם או קר (אם הפסקתי יותר מוקדם את ההקצפה).

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

הקצף שהוא מייצר לא מתקרב לאיכות של הטוטוקרמה - אבל לרוב האנשים זה לא באמת משנה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 957
הצטרף: יוני 2010
מיקום: ירושלים
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

עד שמישהו בא ואומר להם שזה דראק :wink:

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

פרנץ' פרס פשוט של בודום מקציף אחלה.
כל הבעיה היא שהוא עושה יותר מדי קצף ואז אי אפשר לעשות לאטה ארט בל לזרוק חלק מהקצף. אבל אם אחרי השקשוק ישר מוזגים הקצף לא מופרד לגמרי מהחלב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

davidbr (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 4
הצטרף: ינואר 2011
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #13 

תודה רבה לך מוטי. יש לכם כאן אחלה אתר וקהילה!

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

מה שנכון - נכון :beer:
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1591
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

:מספר1:

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”