אשמח להמלצה למכונה אוטומטית שעושה קפה מעולה.
יש ככ הרבה אופציות וקשה להחליט מה הכי טוב.
תודה!
המלצה למכונת קפה אוטומטית
אני קניתי את זאת ודי מרוצה:
https://www.amazon.de/Melitta-Kaffeevol ... rfect+milk
בעיקרון כולן מוציאות את אותו הקפה, ישנם הבדלים בין המכונות בהקצפה ובתפעול.
https://www.amazon.de/Melitta-Kaffeevol ... rfect+milk
בעיקרון כולן מוציאות את אותו הקפה, ישנם הבדלים בין המכונות בהקצפה ובתפעול.
ממליץ מאוד על jura ena 9. גם יפה וגם אופה
Jura ena 9
יש לנו אותה כבר שש שנים ונהנים ממנה מאוד. דיוק של מכונה שוויצרית. מפיקה אספרסו מעולה וגם קפוצינו/לאטה בלחיצת כפתור.
החסרון: קצת יקרה בתחזוקה (אין לי יכולת להשוות לעלויות תחזוקה של מכונות אחרות).
Jura ena 9
יש לנו אותה כבר שש שנים ונהנים ממנה מאוד. דיוק של מכונה שוויצרית. מפיקה אספרסו מעולה וגם קפוצינו/לאטה בלחיצת כפתור.
החסרון: קצת יקרה בתחזוקה (אין לי יכולת להשוות לעלויות תחזוקה של מכונות אחרות).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
@ozzz
·החסרונות במליטה הזאת:
תא פולי קפה קטן יחסית.
ישנן 3 דרגות טחינה, מעבר לזה נדרש תהליך מסובך קצת כדי לכוון לדרגת טחינה נמוכה יותר.
אין גישה לנקות את המטחנה (בכל המליטות), צריך לפתוח את המכונה בשביל זה.
צריך לנקות את המקציף אחרי ההקצפה (ע"י הזרמת מים במקום חלב).
החלב מוקצף בטמפרטורה נמוכה יחסית, מומלץ לחמם אותו 10 שניות במיקרו לפני ההקצפה(יכול להיות שזאת בעיה של כל המליטות).
אל תצפה במכונה אוטומטית לאספרסו ברמה שמתקבלת במכונה ידנית טובה + מטחנה, אבל הקפוצ'ינו יוצא בהחלט טעים ועדיף בהרבה על נספרסו לדעתי.
·החסרונות במליטה הזאת:
תא פולי קפה קטן יחסית.
ישנן 3 דרגות טחינה, מעבר לזה נדרש תהליך מסובך קצת כדי לכוון לדרגת טחינה נמוכה יותר.
אין גישה לנקות את המטחנה (בכל המליטות), צריך לפתוח את המכונה בשביל זה.
צריך לנקות את המקציף אחרי ההקצפה (ע"י הזרמת מים במקום חלב).
החלב מוקצף בטמפרטורה נמוכה יחסית, מומלץ לחמם אותו 10 שניות במיקרו לפני ההקצפה(יכול להיות שזאת בעיה של כל המליטות).
אל תצפה במכונה אוטומטית לאספרסו ברמה שמתקבלת במכונה ידנית טובה + מטחנה, אבל הקפוצ'ינו יוצא בהחלט טעים ועדיף בהרבה על נספרסו לדעתי.