רכשתי מד חום וחיברתי לראש של רוקט אפרטמנטו
הופתעתי שהטמפרטורה מגיעה רק ל- 82 פלוס מינוס.
לפי האינטרנט ולפי הנייר שהגיע עם מד החום הטמפרטורה צריכה להגיע ל-92
אנא האירו את עיני
אייל
טמפרטורת ראש רוקט אפרטמנטו
- eyalalcalay (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 30
- הצטרף: יוני 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- eyalalcalay (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 30
- הצטרף: יוני 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- eyalalcalay (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 30
- הצטרף: יוני 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לעניות דעתי בטמפרטורות שאתה מדבר עליהם הקפה אמור לצאת לך חמוץ משהו.
אצלי הטמפרטורה בראש נעה בין 95 ל105 ואני מוריד כול פעם מים מהראש עד שהטמפ' מגיעה ל92 - 95 ורק אז מוריד את מנת האספרסו. אם הבנתי נכון הטמפ' המומלצת היא בין 88 - ל93 מעלות בראש בעת הורדת הקפה.
יכול להיות שהעלאת הלחץ במכונה תפתור את הבעייה.
אצלי הטמפרטורה בראש נעה בין 95 ל105 ואני מוריד כול פעם מים מהראש עד שהטמפ' מגיעה ל92 - 95 ורק אז מוריד את מנת האספרסו. אם הבנתי נכון הטמפ' המומלצת היא בין 88 - ל93 מעלות בראש בעת הורדת הקפה.
יכול להיות שהעלאת הלחץ במכונה תפתור את הבעייה.
- The-Fox
- חבר ותיק
- הודעות: 2046
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
Re: טמפרטורת ראש רוקט אפרטמנטו
@eyalalcalay
·
השאלה המתבקשת היא מה לחץ הדוד במכונה אצלך?
אם הוא נמוך ממה שאמור להיות אז זאת כנראה הסיבה.
אם הוא תקין אז יכול להיות שהמד חום מזייף אבל זה קל לבדוק חיצונית.
·
השאלה המתבקשת היא מה לחץ הדוד במכונה אצלך?
אם הוא נמוך ממה שאמור להיות אז זאת כנראה הסיבה.
אם הוא תקין אז יכול להיות שהמד חום מזייף אבל זה קל לבדוק חיצונית.
- eyalalcalay (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 30
- הצטרף: יוני 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 572
- הצטרף: פברואר 2014
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@f_22
·
בעקרון אתה צודק , אבל ברב הארץ המים בקומקום כן רותחים ל99 מעלות ( בירושלים זה ב 98 ובים המלח זה ב 103) , ואפשר ללחוץ על כפתור הקומקום גם לאחר שהוא קופץ לעוד כמה שניות כדי לוודא שבאמת הגיע לרתיחה.
כשמד ( וזה נכון לכל מד ) מזייף הוא לא בהכרח מזייף באופן שווה בכל הטווח שלו , הוא יכול להיות מדוייק ב22 מעלות אבל להתחיל לזייף ב50 מעלות וב90 הוא יזייף אפילו יותר.
@eyalalcalay
אם אתה עובד עם נייקד יהיה לך קל מאוד לדעת אם אתה באמת כזה רחוק מהטמפרטורה הרצויה , ב82 מעלות השניות הראשונות של החליטה יצאו ללא קרמה בכלל , רק נוזל שחור. מעבר לזה הטעם אמור להיות מאוד חמוץ. **אלה אם התערובת שלך עשירה ברובוסטה , אז אמה שאמרתי לא תקף**
·
בעקרון אתה צודק , אבל ברב הארץ המים בקומקום כן רותחים ל99 מעלות ( בירושלים זה ב 98 ובים המלח זה ב 103) , ואפשר ללחוץ על כפתור הקומקום גם לאחר שהוא קופץ לעוד כמה שניות כדי לוודא שבאמת הגיע לרתיחה.
כשמד ( וזה נכון לכל מד ) מזייף הוא לא בהכרח מזייף באופן שווה בכל הטווח שלו , הוא יכול להיות מדוייק ב22 מעלות אבל להתחיל לזייף ב50 מעלות וב90 הוא יזייף אפילו יותר.
@eyalalcalay
אם אתה עובד עם נייקד יהיה לך קל מאוד לדעת אם אתה באמת כזה רחוק מהטמפרטורה הרצויה , ב82 מעלות השניות הראשונות של החליטה יצאו ללא קרמה בכלל , רק נוזל שחור. מעבר לזה הטעם אמור להיות מאוד חמוץ. **אלה אם התערובת שלך עשירה ברובוסטה , אז אמה שאמרתי לא תקף**
- eyalalcalay (פותח השרשור)
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 30
- הצטרף: יוני 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
איך בדקת את המדחום?eyalalcalay כתב:תודה לכל העונים
לאחר בדיקות מקיפות הגעתי למסקנה שהמכונה לא תקינה ואינה מגיעה לטמפרטורה רצויה
לצערי רק בגמר הקורונה אקח אותה לתיקון אצל היבואן...
איך המכונה מתנהגת ב Cooling Flash, יוצאים אדים ו"מים רוקדים" בהתחלה ואחר כך נרגע, או שהזרימה רגועה מההתחלה?
מה הלחץ?
אם אכן (כמו שציינת) - הלחץ בסדר והקפה בסדר אז לא הייתי ממהר לשלוח לתיקון.